Dit is een persoonlijke website van ondergetekende. Ik ben zo vrij geweest het NL domein met mijn familienaam ervoor te claimen maar er staat alleen mijn eigen rommel op. Geen familiegeschiedenis of mooie stamboom of zo. Helaas.

Ooit begonnen als een plaats om een lijst met linkjes naar favoriete websites neer te zetten en om een provider onafhankelijk e-mail adres te krijgen is het toch zonde om er niets meer mee te doen. Ik heb er nog over gedacht wat foto’s van mijn gezin en zo erop te zetten maar daar was mijn vrouw niet zo weg van in verband met privacy en zo. Daarover kun je van mening verschillen maar je hebt het maar te respecteren: geen foto’s van haar. Over mijn twee zoons heeft ze het ook voor de helft te zeggen, die vallen ook af. Foto’s van alleen mijn helft, daar heeft ook niemand wat aan. En ik ga ook niet alleen met mijn hoofd op de website staan.
Blijft over het zomaar wat voor de vuist weg kletsen. Dat gaan we in de komende tijd hier met enige regelmaat proberen te doen.

Echt zinvol zal het allemaal niet worden. Voor mij zal het een beetje een schrijfoefening zijn: in een vlot tempo wat gedachten op papier leren zetten. Vast wel ergens goed voor.

Wat u, als bezoeker van deze site, hier op zou moeten steken weet ik niet. Er is hier niets wat voor iemand interessant zou kunnen zijn. Komt er ook niet voor zover ik het kan bekijken. Belangwekkende weetjes ? Humor ? Spraaakmakende opinies ? Ik dacht het niet. Zit er niet in.
Als u hier iets leest wat uw leven toch verrijkt heeft laat me het dan weten. Ik ben heel benieuwd.

JC Nieukoop